Bold & Beautiful’s Kiara Barnes op Zoe’s Exit, Fantasy Island Reunion


Rob Flate/Fox.

“Ik vond het een beetje een zoet einde.”

Kiara Barnes heeft misschien de stiletto’s van Zoe Buckingham geruild The Bold and the Beautiful voor Ruby Akuda’s geheel witte garderobe op Fantasie Eiland, maar dat betekent niet dat ze Forrester Creations volledig achter zich heeft gelaten. Terwijl kijkers het gevoel hadden dat Zoe’s verhaallijn misschien een beetje gehaast was, had Barnes een aantal verschillende gedachten over hoe het allemaal ingepakt was – en het antwoord zou je misschien kunnen verrassen.

Tijdens de Fantasie Eiland persreisje, vroegen we haar of ze wenste dat Zoe de kans had gehad om Quinn (Rena Sofer) en Carter te roepen voordat ze vertrok, en Barnes had een antwoord dat we niet hadden verwacht. “Zoe had vooraf al zoveel van die grote dramatische momenten gehad met Thomas en zo”, zei ze. “Ik heb echt genoten van dit perspectief van waar al die intensiteit volledig op Rena en Lawrence en hun karakters van Carter en Quinn viel, zoals, ‘Whier gaan we vanaf hier?’ Ze deden al het geknoei, dus ik denk dat het alleen was [right] voor de fans om te zien wat er aan hun kant gebeurt.”

Ondanks dat Barnes zich goed voelde over waar Zoe terechtkwam, drongen we erop aan om te zien of ze open zou staan ​​om terug te keren naar Vet en mooi als de schrijvers het gevoel hadden dat er meer in het verhaal van het personage zat of als ze losse eindjes wilden afronden. Maar de Fantasie Eiland star gaf toe: “Ik dacht dat het einde best goed was, en ik dacht ook dat Parijs is degene die het me vertelt [about Carter and Quinn’s affair] was ook lief omdat ze zoveel hadden meegemaakt. Het ging met veel ups en downs in de relatie tussen Zoe en Paris, dus ik vond het een aardig einde en het liet zien dat Zoe en Paris weer zussen werden.”

Lees ook:  Bold & BeautifulQuinn opgepakt: Eric betrapt haar in Carter's omhelzing

Meer: Bekijk het trouwalbum van Steffy en Finn

Barnes’ vertrek uit de soap was niet eenzaam omdat ze een stuk van… The Bold and the Beautiful met haar om Fantasie Eiland: Adain Bradley (ex-Xander). In de pilot mocht Barnes tegenover Bradley spelen als de jongere versies van Ruby en Mel Akuda.

Het was “een totaal toeval” dat de twee voormalige soapsterren samen in de show belandden. “Ik was zo, zo blij omdat we al die gemakkelijke chemie hebben – we werkten natuurlijk samen aan” B&B – dus we wisten al hoe we met elkaar omgaan in scènes, “zei ze. “Hij is een van mijn favoriete acteurs om mee te werken. Hij laat werk niet als werk voelen. Dat was een heel leuk weerzien, ik miste het werken met hem.”

Om erachter te komen of Bradley in latere afleveringen zou kunnen terugkeren, wat Barnes uit de ervaring heeft gehaald en wat ze denkt dat Zoe’s fantasie zou kunnen zijn als ze het exotische eiland zou bezoeken, bekijk het volledige interview hierboven. Bekijk dan de galerij hieronder waarin we naar enkele van de meer … zullen we zeggen gedurfde mode van Barnes en haar collega Vet en mooi acteurs